Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

JUST NU!! Plexr behandling: 

Plexr är en icke kirurgisk behandling som erbjuder ett effektivt resultat utan kirurgi. Plexr ger en omedelbar sammandragning och åtdragning utav huden och används aktivt för att behandla överskott utav hud på bl a ögonlock, linjer under ögonen, hals, överskottshud bak vid öronen och panna. 

1 Område 1499:-

2 Områden 2199:-

3 Områden 2799:-

4 Områden 3499:-


Innan behandlingen: Vi är väldigt noga med våra konsultationer innan våra behandlingar och vill gärna i samband med att du bokar din behandling också skickar oss bilder på det område du önskar att behandla. Där efter får du ett svar med vad du skall tänka på innan din behandling hos oss på TMO. Viktigt är att använda en återfuktande kräm på huden som skall behandlas för att återhämtningen skall bli så effektiv som möjligt. Rådfråga gärna oss på kliniken.

Efter behandling: Direkt efter behandlingen kan området kännas varmt, ömt och man får en rodnad. Man blir svullen på det behandlade området och man får som små prickar på huden. En skorpa bildas som skall sitta kvar tills den själv ramlar av inom 1v.

För mer information kontakta oss på [email protected] där kan du också skicka oss en bild på området du vill behandla.


Ansiktsbehandlingar:

- Medicinsk Kemisk peeling 599:- 

- Medicinsk Kemisk peeling för Ungdomshy 450:-

- Retinol peeling 699:-

- Bio C Glow / Party peeling 699:-

- NYHET! MeLine peeling (Melasma, hyperpigmentering) 849:-


- Dermapen 1499:-

Efter din Dermpen behandling får du ligga i något utav våra mysiga behandlingsrum med en mask utav perfekt passform och komfort som förser huden med ren hyaluronsyra och kollagenstimulerande kopparpeptider. Masken lämnar huden fuktmättad, mjukare med en frisk rosighet och lyster. Huden får ett yngre utseende.

- Dermapen fullface (hals, dekolletage, händer Hyla Active 3D sculptures Mask ingår) 1700:- 

- Kombinationsbehandling Dermapen & Kemisk peeling 1699:-

- Dermapen Behandla strier (bristningar) mage 1299:- 

- Dermapen Behandla strier (bristningar) lår 1499:-

- Dermapen 3 behandlingar (ansikte) 3899:-

- Dermapen 6 behandlingar (ansikte) 6999:-


- Klassisk ansiktsbehandling MINI (djuprengöring, peeling, fuktmask) 499:-

- Klassisk ansiktsbehandling (Rengöring, peeling, anpassade masker, massage, guldmask) 799:-

- Klassisk ansiktsbehandling + Kemisk peeling (Kombinationsbehandling) 1050:-


Dermapen 4

Dermapen 4 är det mest avancerade microneedlingverktyg på marknaden med en effektiv och snabb behanling med mycket goda resultat. 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion. När Dermapen 4 flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av natuliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur för bättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis. Dermapen4s kollagenstimulerande effekt kan jämnföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov.

Dermapen 4 används även på känsliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och kring näsan. Dermapen 4 ger även fina resultat på övriga delar utav kroppen som händer, mage, lår för behandling utav strier.


Kemisk Peeling

Skräddarsydda behandlingar för olika önskemål. De döda hudcellerna i det yttersta hudlagret avlägsnas, då stimuleras samtidigt bildandet utav nya celler. Ökad cellbildning, ökar bildandet utav hudens egna kollagen, förbättrad elasticitet (minskar rynkor och fina linjer), blekning utav pigmentfläckar och återuppbygger hudens egna skyddande barriär. Vi erbjuder olika peelingar för olika hudtyper och hudtillstånd. Därför är det alltid viktigt att som kund veta att vi på TMO alltid erbjuder konsultation innan varje behandling.

Kemisk peeling är ett perfekt komplement till sin dagliga hudvård hemma och till många estetiska behandlingar för att maxa sina resultat.


SkinBooster

Maximera din lyster och ge din hud de bästa förutsättningarna. Skinbooster ger både glow, volym, fasthet och ett naturligt lyft.

Pga ålder, levnadsvanor och ärftlighet tappar vår hud volym, elasticitet och sin naturliga lyster genom åren. Skinbooster arbetar på djupet och ger huden ett mer hållbart resultat.

Hyalorunsyra och Kollagen som naturligt finns i våran hud men där produktionen minskar med tiden är två utav de viktigaste fundamenten huden kan ha. Genom att lägga Hyaluronsyra precis innanför huden där den kan drar till sig vätska och stimulera produktionen utav både kollagen och hyaluronsyra får huden tillbaka sitt utseende på ett mer naturligt sätt. 

SkinBooster passar alla hudtyper även den allra känsligaste. Vanliga områden att behandla är ansikte, hals och dekolltage. Fungerar utmärkt som behandling för acneärr, på händer, öronsnibbar, läppkontur och små ytliga linjer mm för den som inte har djupa rynkor och inte vill injecera något som går djupare.

För bästa resultat rekommenderas 3 behanlingar med 3 veckors mellanrum för att sedan göra en ny behandling 1- 2 ggr/år.

1 Behandling 2500:-

3 Behandlingar 6500:-


Medicinsk Injektionsbehandling: Vistabel (botox)


1 Område 1900:-

2 Områden 2900:-

3 Områden 3300:-


- "ArgRynkan", Skarpa linjer mellan ögonen (1 område) 1900:-

- Kråksparkar, skrattrynkor som lätt uppkommer vid ögats utkant (1 område) 1900:-

- Panna, små till djupare synliga linjer (1 område) 1900:-

- Röklinjer runt mun 1400:-

- Mun / Mungipor som dras neråt 990:-

- Ögonbrynslyft fr 1900:-

- Tandgnissling / Överspänd käke 2300:-

- Behandla migrän med medicinsk injektionsbehandling, pris efter konsultation / avtal.

- Synligt tandkött (gummysmile) 990:-


Fillersbehandlingar: Juvederm & Teoxane

- Läppar 0,7 - 1ml fr 2700:-

- Käklinje 2800:-

- Kindben 2800:-

- Haka 2800:-

- Nasolabialveck (linjer ifrån näsvingen och ner mot haka.) 2800:-

- Linjer runt munnen 1ml 2700:-

- Borttagning utav fillers med Hyalase fr 2499:-. Vid borttagning utav fillers är har vi som med alla våra behandlingar en konsultation innan. Vi har ett "från" pris då man kan avlägsna fillers från olika områden och det krävs då olika mängd. Behandlingen tar ca 30min då vi vill att man sitter kvar en stund efteråt. Vid ytterligare frågor går det jättebra att ringa oss el maila.


Hårborttagning med laser

Diode Laser:

- Haka 599:-

- Överläpp 299:-

- Hals 399:-

- Haka, överläpp och hals 1000:-

- Armhålor 599:-

- Ben inkl lår 899:-

- Bikini 599:-

- Braziliansk 799:-

- Armar 599:-

- Rygg (män) 999:-

- Bröst (män) 699:-

- Mage (män) 599:-  (sträng på mage kvinnor 399:-)

- HELKROPP 2999:-

Diod laser är en laser teknik där man på ett enkelt sätt kan avlägsna oönskad hårväxt.

Laser behandlingen utförs på mörka hårstrån och är effektivast på ljus hud. Under laserbehandlingen värmer man upp hårroten för att sedan göra den inaktiv. Lasern förs över huden och värmer upp hårståt som sedan leder värmen till hårroten. Vid ca 70grader dör hårroten. Laserbehandlingen kan stickas lite i huden och man kan bli varm på det behandlade området. I vår Diod laser finns det inbyggt kylsystem för att det skall vara så behagligt som möjligt för dig som kund. Det är viktigt för dig som kund att veta att våra hårrötter har olika växtcyklar. Vi har både aktiva och vilande hårrötter. Vid laserbehandling kan endast de aktiva hårrötterna behandlas. Detta betyder att man kan behöva göra ett flertal behandlingar för att få bort sin hårväxt. 

Innan behandlingen:

Informera kliniken om du tar någon medicin när du bokar din laserbehandling. Då mörk hud är svårare att behandla än ljus är det viktigt att man avstår från att sola, spraytan innan sin behandling. Effekten blir alltid bäst vid en ljusare hud. 4 v innan behandlingen ska du avstå ifrån att vaxa, bleka, plocka eller raka det hår som du vill skall behandlas. Laserbehandlingen fungerar endast om det finns ett hårstrå i den aktiva hårsäcken. Hår som skall behandlas bör rakas dagen innan eller samma dag. Tala med kliniken och kom överens om du själv skall göra detta eller på plats.

Efter behandlingen: 

Lite rodnad och svullnad kan uppkomma. En del kan också få små vatten blåsor som försvinner utav sig självt. Viktigt att låta dom vara och läka utav sig självt. Det behandlande området skall undvikas ifrån sol de närmsta 1-2 månaderna då risken för pigmentering ökar. Nästa behandling kan vanligtvis bokas inom 4-6v. 


Tatueringsborttagning m Laser:

Vår laser Q Switch ND YAG Laser 1064/532 tar smidigt bort tatueringar med både svarta och färgade pigment. De flesta tatueringar går att behandla, allt handlar de egenskaper varje tatuering har och det är det som avgör hur många behandlingar som krävs. Med hjälp utav laser "skjuter" man sönder färgpigment som sitter i läderhuden. Mörka färger är enklare att behandla medans ljusa kräver desto fler behandlingar. Äldre blekta tatueringar är lättare att få bort än nygjorda.

Vi kräver alltid en konsultation vid alla sorters tatueringar och innan konsultation skall det skickas bild till oss till [email protected]

Liten 5X5 cm  1000:-

Mellan 10X10 cm 1500:-

Stor +10X10 cm fr 1700:-


Innan behandling: Du skall vara frisk innan och under din laserbehandling. Väldigt viktigt att man inte har någon pågående infektion i kroppen vid det bokade tillfället. Inte heller äta någon form utav antibiotika. Sola inte innan din laserbehandling. Huden skall vara så ljus som möjligt för att resultatet skall bli så effektivt som möjligt. Inga parfymerade produkter el brun utan sol produkter på området. Området skall vara nyrakat innan behandlingen. Går det inte att göra själv så hjälper vi dig på kliniken.

Efter behandling: Huden reagerar precis som när du tatuerar dig och kan bli öm, rodnad och du kan få en skorpa på det behandlade området. Vi råder våra kunder till att använda en fetare kräm tills huden läkt och är återställd. Viktigt att tänka på efter behandling är: Kyla ner behandlat område, undvik att pilla och håll området rent. Mer information får du vid din första sittning.