Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

NYHET!

Under v 6- 7 kommer vi att ha en elev på TMO Kliniken. Sanna Nilsson blir under våren färdig examinerad hudterapeut via en utav Sveriges bästa skolor med enbart ett fåtal antagningar per år. PASSA PÅ! att boka din behandling och få hela 30% på samtliga ansiktsbehandlingar.

Du hittar Sannas samtliga behandlingar under boka tid.


Kombinations Behandlingar:

På TMO Kliniken arbetar vi alltid med individuella behandlingar utefter våra klienters önskemål.

Dessa behandlingar ger ett optimalt resultat framförallt när dom kombineras ihop med varandra.

- Dermapen och Kemisk peeling 1999:-

- Dermapen och Mesoterapi 2199:-

- Dermapen, Kemisk Peeling och Mesoterapi 2399:-

- Klassisk ansiktsbehandling och Kemisk peeling 1149:-


Kemiska Peeling:

- Kemisk peeling 649:-

- Kemisk peeling GLOW inkl guldmask 749:-

- Kemisk peeling för Ungdomshy 550:-

- Retinol peeling 699:-

- MeLine peeling (Melasma, hyperpigmentering) 1899:-.

MeLine är en produktserie speciellt framtagen för dig med pigmentfläckar, solskador och Melasma. En mycket aktiv behandling som kräver noggrann uppföljning och individuellt anpassat upplägg. Produkterna ifrån MeLine bleker pigmenteringen, hämmar melanin bildningen och ger en jämn och slät hudstruktur.

Kemisk Peeling

Skräddarsydda behandlingar för olika önskemål. De döda hudcellerna i det yttersta hudlagret avlägsnas, då stimuleras samtidigt bildandet utav nya celler. Ökad cellbildning, ökar bildandet utav hudens egna kollagen, förbättrad elasticitet (minskar rynkor och fina linjer), blekning utav pigmentfläckar och återuppbygger hudens egna skyddande barriär. Vi erbjuder olika peelingar för olika hudtyper och hudtillstånd. Därför är det alltid viktigt att som kund veta att vi på TMO alltid erbjuder konsultation innan varje behandling.

Kemisk peeling är ett perfekt komplement till sin dagliga hudvård hemma och till många estetiska behandlingar för att maxa sina resultat.


Dermapen 1699:-

- Dermapen fullface (hals, dekolletage, händer Hyla Active 3D sculptures Mask ingår) 1999:- 

- Dermapen + Meso 2199:- 

 En otroligt effektiv behandling med hudföryngrande egenskaper. En cocktail av näring, vitaminer och mineraler som slussas ned i huden och bygger upp på djupet. Vi använder oss utav meso ifrån Innoaestetics och MeLine, professionella behandlingar på djupet. Aktiva ingredienser som frigörs till huden, skonsamt och utan biverkan. På TMO Kliniken erbjuder vi meso anpassad utefter din huds behov. Konsultation ges alltid innan behandling.

- Dermapen + Meso ID för pigmenteringar 2399:- (MeLine)

- Kombinationsbehandling Dermapen & Kemisk peeling 1999:- 

- Dermapen Behandla strier (bristningar) mage 1499:- 

- Dermapen Behandla strier (bristningar) lår 1499:-

- Dermapen 3 behandlingar (ansikte) 4799:-

- Dermapen 6 behandlingar (ansikte) 7499:-

Dermapen 4

Dermapen 4 är det mest avancerade microneedlingverktyg på marknaden med en effektiv och snabb behanling med mycket goda resultat. 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion. När Dermapen 4 flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av natuliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur för bättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis. Dermapen4s kollagenstimulerande effekt kan jämnföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov.

Dermapen 4 används även på känsliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och kring näsan. Dermapen 4 ger även fina resultat på övriga delar utav kroppen som händer, mage, lår för behandling utav strier.

Efter din Dermpen behandling får du ligga i något utav våra mysiga behandlingsrum med en mask utav perfekt passform och komfort som förser huden med ren hyaluronsyra och kollagenstimulerande kopparpeptider. Masken lämnar huden fuktmättad, mjukare med en frisk rosighet och lyster. Huden får ett yngre utseende.

Innan behandling: Fillers eller botox injektioner bör man inte göra närmare än 2 veckor innan en Dermapen. Däremot kan du göra en Dermapen 2 dagar innan en injektion. Undvika att använda aktiv syra eller A- vitamin 3 dagar innan din Dermapen.

Efter Behandlingen:

Efter behandlingen är det noga med hygienen och eftervård. Därför rekommenderar vi att du undviker följande råd de första 48 tim.

- Inte träna på 48tim.

- Undvik direkt UV exponering.

- Undvik pool och bastubad.

- Vaxning / rakning.

- Brun utan sol.

Tänk på att byta örngott och handduk. Undvik att rengöra det behandlade området första dagen. Ta inte på det behandlade området de första timmarna. Använd inte makeup de första 12 timmarna.


Klassisk Ansiktsbehandling:

TMO Kliniken erbjuder förutom effektiva behandlingar även en stunds avkoppling där vi tar hand om huden i olika steg. Vi har en rad olika kombinationsbehandlingar men också klassisk ansiktsbehandling. Där ingår nack- och ansiktsmassage tillsammans med en rad olika sköna och effektiva upplevelser för huden såsom djuprengöring, peeling och anpassade masker.

- Fukt Boost 649:-

FuktBoost. Än är det fortfarande vinter och varierande väderförhållanden kan slå hårt för mångas ansikten, händer och fötter.Därför erbjuder vi just nu en Fuktboost där du får en behandling som hjälper huden att återställa fuktbalansen och där vi intensivt tillför huden fukt i ansiktet och på händer.Behandlingen läggs upp efter individuella tillstånd.Ingår: Rengöring, mild exfoliering för att avlägsna torr hud. Mask för intensiv återfuktning och serum.Vid ENDAST denna behandling ingår också efterföljande vård med vårdande kräm under 2-3 dagar.

- Klassisk ansiktsbehandling (Rengöring, peeling, anpassade masker, massage, guldmask) 799:-

- Klassisk ansiktsbehandling + Kemisk peeling (Kombinationsbehandling) 1149:-


SkinBooster

Maximera din lyster och ge din hud de bästa förutsättningarna. Skinbooster ger både glow, volym, fasthet och ett naturligt lyft.

Pga ålder, levnadsvanor och ärftlighet tappar vår hud volym, elasticitet och sin naturliga lyster genom åren. Skinbooster arbetar på djupet och ger huden ett mer hållbart resultat.

Hyalorunsyra och Kollagen som naturligt finns i våran hud men där produktionen minskar med tiden är två utav de viktigaste fundamenten huden kan ha. Genom att lägga Hyaluronsyra precis innanför huden där den kan drar till sig vätska och stimulera produktionen utav både kollagen och hyaluronsyra får huden tillbaka sitt utseende på ett mer naturligt sätt. 

SkinBooster passar alla hudtyper även den allra känsligaste. Vanliga områden att behandla är ansikte, hals och dekolltage. Fungerar utmärkt som behandling för acneärr, på händer, öronsnibbar, läppkontur och små ytliga linjer mm för den som inte har djupa rynkor och inte vill injecera något som går djupare.

För bästa resultat rekommenderas 3 behanlingar med 3 veckors mellanrum för att sedan göra en ny behandling 1- 2 ggr/år.

1 Behandling 2500:-

3 Behandlingar 6500:-


Medicinsk Injektionsbehandling: Vistabel (botox)

1 Område 1900:-

2 Områden 2900:-

3 Områden 3300:-


- "ArgRynkan", Skarpa linjer mellan ögonen (1 område) 1900:-

- Kråksparkar, skrattrynkor som lätt uppkommer vid ögats utkant (1 område) 1900:-

- Panna, små till djupare synliga linjer (1 område) 1900:-

- Röklinjer runt mun 1400:-

- Mun / Mungipor som dras neråt 990:-

- LipFlip (En behandling som passar för många som har en tunn överläpp där man lyfter upp överläppen med hjälp utav botox för att få ett naturligt lyft och öka intrycket utav en fylligare överläpp.) 2099:-

- Ögonbrynslyft fr 1900:-

- Överproduktion utav svett (hyperhidros) armhålor, händer, fötter. 4500:-

- Tandgnissling / Överspänd käke 2300:-

- Behandla migrän med medicinsk injektionsbehandling, pris efter konsultation / avtal.

- Synligt tandkött (gummysmile) 990:-


Fillersbehandlingar: Juvederm & Teoxane

- Läppar 0,7 - 1ml fr 2700:-

- Käklinje 2800:-

- Kindben 2800:-

- Haka 2800:-

- Linjer runt munnen 1ml 2700:-

- Borttagning utav fillers med Hyalase fr 2499:-. Vid borttagning utav fillers är har vi som med alla våra behandlingar en konsultation innan. Vi har ett "från" pris då man kan avlägsna fillers från olika områden och det krävs då olika mängd. Behandlingen tar ca 30min då vi vill att man sitter kvar en stund efteråt. Vid ytterligare frågor går det jättebra att ringa oss el maila.


Hårborttagning med  Diod laser

Obs! Just nu går det inte att boka några laser behandlingar. Vi öppnar snart  upp bokningarna för behandling igen.

- Haka 599:-

- Överläpp 299:-

- Hals 399:-

- Haka, överläpp och hals 1000:-

- Armhålor 599:-

- Ben inkl lår 1800:-

- Bikini 799:-

- Braziliansk 1000:-

- Armar 799:-

- Rygg (män) 1500:-

- Bröst (män) 1300:-

- Mage (män) 800:-  (sträng på mage kvinnor 500:-)

- HELKROPP 4000:-

Diod laser är en laser teknik där man på ett enkelt sätt kan avlägsna oönskad hårväxt.

Laser behandlingen utförs på mörka hårstrån och är effektivast på ljus hud. Under laserbehandlingen värmer man upp hårroten för att sedan göra den inaktiv. Lasern förs över huden och värmer upp hårståt som sedan leder värmen till hårroten. Vid ca 70grader dör hårroten. Laserbehandlingen kan stickas lite i huden och man kan bli varm på det behandlade området. I vår Diod laser finns det inbyggt kylsystem för att det skall vara så behagligt som möjligt för dig som kund. Det är viktigt för dig som kund att veta att våra hårrötter har olika växtcyklar. Vi har både aktiva och vilande hårrötter. Vid laserbehandling kan endast de aktiva hårrötterna behandlas. Detta betyder att man kan behöva göra ett flertal behandlingar för att få bort sin hårväxt. 

Innan behandlingen:

Informera kliniken om du tar någon medicin när du bokar din laserbehandling. Då mörk hud är svårare att behandla än ljus är det viktigt att man avstår från att sola, spraytan innan sin behandling. Effekten blir alltid bäst vid en ljusare hud. 4 v innan behandlingen ska du avstå ifrån att vaxa, bleka, plocka eller raka det hår som du vill skall behandlas. Laserbehandlingen fungerar endast om det finns ett hårstrå i den aktiva hårsäcken. Hår som skall behandlas bör rakas dagen innan eller samma dag. Tala med kliniken och kom överens om du själv skall göra detta eller på plats.

Efter behandlingen: 

Lite rodnad och svullnad kan uppkomma. En del kan också få små vatten blåsor som försvinner utav sig självt. Viktigt att låta dom vara och läka utav sig självt. Det behandlande området skall undvikas ifrån sol de närmsta 1-2 månaderna då risken för pigmentering ökar. Nästa behandling kan vanligtvis bokas inom 4-6v. 


Tatueringsborttagning m Laser:

Vår laser Q Switch ND YAG Laser 1064/532 tar smidigt bort tatueringar med både svarta och färgade pigment. De flesta tatueringar går att behandla, allt handlar de egenskaper varje tatuering har och det är det som avgör hur många behandlingar som krävs. Med hjälp utav laser "skjuter" man sönder färgpigment som sitter i läderhuden. Mörka färger är enklare att behandla medans ljusa kräver desto fler behandlingar. Äldre blekta tatueringar är lättare att få bort än nygjorda.

Vi kräver alltid en konsultation vid alla sorters tatueringar och innan konsultation skall det skickas bild till oss till [email protected]

Liten 5X5 cm  1000:-

Mellan 10X10 cm 1500:-

Stor +10X10 cm fr 1700:-


Innan behandling: Du skall vara frisk innan och under din laserbehandling. Väldigt viktigt att man inte har någon pågående infektion i kroppen vid det bokade tillfället. Inte heller äta någon form utav antibiotika. Sola inte innan din laserbehandling. Huden skall vara så ljus som möjligt för att resultatet skall bli så effektivt som möjligt. Inga parfymerade produkter el brun utan sol produkter på området. Området skall vara nyrakat innan behandlingen. Går det inte att göra själv så hjälper vi dig på kliniken.

Efter behandling: Huden reagerar precis som när du tatuerar dig och kan bli öm, rodnad och du kan få en skorpa på det behandlade området. Vi råder våra kunder till att använda en fetare kräm tills huden läkt och är återställd. Viktigt att tänka på efter behandling är: Kyla ner behandlat område, undvik att pilla och håll området rent. Mer information får du vid din första sittning.