Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Vad roligt att du är intresserad utav våra behandlingar! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar så kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

På TMO Kliniken arbetar vi alltid med individuella målsättningar och journalför samtliga besök. Därför är det extra viktigt för oss att alltid kunna erbjuda kostnadsfria konsultationer.

Vår Hudterapeut Sanna kör sina NBE Behandlingar t.o.m. 31/3.

NBE 500 som utförs utav vår hudterapeut Sanna. NBE 500 arbetar med radiovågor som passerar genom vävnaden till det behandlande området. En ökning av syre och näring till cellerna sker samtidigt som vätskan mellan cellerna renas (detoxifiering). Produktionen av kollagen och elastin ökar samt man sätter fart på blodcirkulationen. Detta gör att behandlingen påverkar kroppens lymfsystem positivt. 

Beroende på vilken behandling som utförs triggar det igång både fettförbränning, drenage, ökar bildandet utav antioxidanter som både skyddar mot åldrandet och återuppbygger vävnaden. På så sätt har radiovågorna en föryngrande effekt.

Behandlingen ger värme och upplevs som en ljuvlig massage som djuprengör och rensar huden medans de aktiva ingredienserna i serumet slussas ner på djupet.

Behandlingens innehåll:

Rengöring, hudanalys, cremepeeling pilbarksextrakt, applicering av serum som arbetas ner med hjälp av NBE 500 över ansikte och hals. Alginatmask som mjukgör och lugnar huden samt ögon och ansiktskräm som avslutning.

1 Behandling 1119:- ( ord 1399:-). Få 25% på din 3:e behandling och sedan 35% på din 6:e.

Boka Här


Några av våra populäraste behandlingar. 

Kombinations Behandlingar:

Dessa behandlingar ger ett optimalt resultat framförallt när dom kombineras ihop med varandra.

- Dermapen och Kemisk peeling 1999:-

- Dermapen och Mesoterapi 2199:-

- Dermapen, Kemisk Peeling och Mesoterapi 2399:-

- Klassisk ansiktsbehandling och Kemisk peeling 1249:-

- NBE (Optimal hudföryngring med hjälp av radiovågor som tillsammans med olika serum optimerar din hudhälsa samtidigt som slaggprodukter och gifter rensas ut) JUST NU! 1 Behandling 1119:- (ord 1399:-)


Kemiska Peeling:

- Kemisk peeling 699:-

- Kemisk peeling för Ungdomshy 550:-

- Kemisk peeling MCA 35. Uppstramande, biorevitaliserande peeling som arbetar från insidan och ut. 899:-

- Retinol peeling 899:-

- MeLine peeling (Melasma, hyperpigmentering) 1899:-.

MeLine är en produktserie speciellt framtagen för dig med pigmentfläckar, solskador och Melasma. En mycket aktiv behandling som kräver noggrann uppföljning och individuellt anpassat upplägg. Produkterna ifrån MeLine bleker pigmenteringen, hämmar melanin bildningen och ger en jämn och slät hudstruktur.

Kemisk Peeling

Skräddarsydda behandlingar för olika önskemål. De döda hudcellerna i det yttersta hudlagret avlägsnas, då stimuleras samtidigt bildandet utav nya celler. Ökad cellbildning, ökar bildandet utav hudens egna kollagen, förbättrad elasticitet (minskar rynkor och fina linjer), blekning utav pigmentfläckar och återuppbygger hudens egna skyddande barriär. Vi erbjuder olika peelingar för olika hudtyper och hudtillstånd. Därför är det alltid viktigt att som kund veta att vi på TMO alltid erbjuder konsultation innan varje behandling.

Kemisk peeling är ett perfekt komplement till sin dagliga hudvård hemma och till många estetiska behandlingar för att maxa sina resultat.


Dermapen 1699:-

- Dermapen fullface (hals, dekolletage, händer, mask ingår) 1999:- 

- Dermapen + Meso 2199:- 

 En otroligt effektiv behandling med hudföryngrande egenskaper. En cocktail av näring, vitaminer och mineraler som slussas ned i huden och bygger upp på djupet. Vi använder oss utav meso ifrån Innoaestetics och MeLine, professionella behandlingar på djupet. Aktiva ingredienser som frigörs till huden, skonsamt och utan biverkan. På TMO Kliniken erbjuder vi meso anpassad utefter din huds behov. Konsultation ges alltid innan behandling.

- Dermapen + Meso ID för pigmenteringar 2399:- (MeLine)

- Kombinationsbehandling Dermapen & Kemisk peeling 1999:- 

- Dermapen 3 behandlingar (ansikte) 4799:-

Dermapen 4

Dermapen 4 är det mest avancerade microneedlingverktyg på marknaden med en effektiv och snabb behanling med mycket goda resultat. 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion. När Dermapen 4 flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av natuliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur för bättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis. Dermapen4s kollagenstimulerande effekt kan jämnföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov.

Dermapen 4 används även på känsliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och kring näsan. Dermapen 4 ger även fina resultat på övriga delar utav kroppen som händer, mage, lår för behandling utav strier.

Efter din Dermpen behandling får du ligga i något utav våra mysiga behandlingsrum med en mask utav perfekt passform och komfort som förser huden med ren hyaluronsyra och kollagenstimulerande kopparpeptider. Masken lämnar huden fuktmättad, mjukare med en frisk rosighet och lyster. Huden får ett yngre utseende.

Innan behandling: Fillers eller botox injektioner bör man inte göra närmare än 2 veckor innan en Dermapen. Däremot kan du göra en Dermapen 2 dagar innan en injektion. Undvika att använda aktiv syra eller A- vitamin 3 dagar innan din Dermapen.

Efter Behandlingen:

Efter behandlingen är det noga med hygienen och eftervård. Därför rekommenderar vi att du undviker följande råd de första 48 tim.

- Inte träna på 48tim.

- Undvik direkt UV exponering.

- Undvik pool och bastubad.

- Vaxning / rakning.

- Brun utan sol.

Tänk på att byta örngott och handduk. Undvik att rengöra det behandlade området första dagen. Ta inte på det behandlade området de första timmarna. Använd inte makeup de första 12 timmarna.


Klassisk Ansiktsbehandling:

TMO Kliniken erbjuder förutom effektiva behandlingar även en stunds avkoppling där vi tar hand om huden i olika steg. Vi har en rad olika kombinationsbehandlingar men också klassisk ansiktsbehandling. Där ingår nack- och ansiktsmassage tillsammans med en rad olika sköna och effektiva upplevelser för huden såsom djuprengöring, peeling och anpassade masker.

- Klassisk ansiktsbehandling / Deep Cleansing (Djuprengöring, peeling, anpassade lermasker, C-vitamin mask. Behandling med effektiv AHA syra. ) 950:-

- Klassisk ansiktsbehandling / Relax (En avkopplande behandling där vi pausar vardagen och lägger undan mobilen. I 90min fokuserar vi på din hälsa med djuprengöring, peeling, massage för nacke, hals, ansikte och hårbotten. Anpassade masker efter dina önskemål och din huds behov). 950:-

- Klassisk ansiktsbehandling + Kemisk peeling (Kombinationsbehandling) 1249:-

- Klassisk Ansiktsbehandling MINI. Perfekt för dig som vill ha en djuprengöring mellan dina övriga behandlingar eller som inte lägger så mycket tid på hemmavården. Vi hjälper dig! Under 30min får du djuprengöring, peeling och mask för att hålla orenheter borta och normalisera fuktbalansen. 599:-


SkinBooster

Maximera din lyster och ge din hud de bästa förutsättningarna. Skinbooster ger både glow, volym, fasthet och ett naturligt lyft.

Pga ålder, levnadsvanor och ärftlighet tappar vår hud volym, elasticitet och sin naturliga lyster genom åren. Skinbooster arbetar på djupet och ger huden ett mer hållbart resultat.

Hyalorunsyra och Kollagen som naturligt finns i våran hud men där produktionen minskar med tiden är två utav de viktigaste fundamenten huden kan ha. Genom att lägga Hyaluronsyra precis innanför huden där den kan drar till sig vätska och stimulera produktionen utav både kollagen och hyaluronsyra får huden tillbaka sitt utseende på ett mer naturligt sätt. 

SkinBooster passar alla hudtyper även den allra känsligaste. Vanliga områden att behandla är ansikte, hals och dekolltage. Fungerar utmärkt som behandling för acneärr, på händer, öronsnibbar, läppkontur och små ytliga linjer mm för den som inte har djupa rynkor och inte vill injecera något som går djupare.

För bästa resultat rekommenderas 3 behanlingar med 3 veckors mellanrum för att sedan göra en ny behandling 1- 2 ggr/år.

1 Behandling 2600:-

3 Behandlingar 6900:-


Medicinsk Injektionsbehandling: Vistabel (botox)

1 Område 2200:-

2 Områden 3100:-

3 Områden 3500:-


- "ArgRynkan", Skarpa linjer mellan ögonen (1 område).

- Kråksparkar, skrattrynkor som lätt uppkommer vid ögats utkant (1 område).

- Panna, små till djupare synliga linjer (1 område).

- Röklinjer runt mun 1400:-

- Mun / Mungipor som dras neråt 990:-

- LipFlip (En behandling som passar för många som har en tunn överläpp där man lyfter upp överläppen med hjälp utav botox för att få ett naturligt lyft och öka intrycket utav en fylligare överläpp.) 2100:-

- Ögonbrynslyft 1500:-

- Överproduktion utav svett (hyperhidros) armhålor, händer, fötter. 4700:-

- Tandgnissling / Överspänd käke 2600:-

- Behandla migrän med medicinsk injektionsbehandling, pris efter konsultation / avtal.

- Synligt tandkött (gummysmile) 990:-


Fillersbehandlingar: Juvederm & Teoxane

- Läppar 0,7 - 1ml fr 2999:-

- Käklinje 2900:-

- Kindben 2900:-

- Haka 2800:-

- Linjer runt munnen 1ml 2700:-

- Borttagning utav fillers med Hyalase fr 2600:-. Vid borttagning utav fillers är har vi som med alla våra behandlingar en konsultation innan. Vi har ett "från" pris då man kan avlägsna fillers från olika områden och det krävs då olika mängd. Behandlingen tar ca 30min då vi vill att man sitter kvar en stund efteråt. Vid ytterligare frågor går det jättebra att ringa oss el maila till [email protected]