Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Felicia

Naglar:

Gelpolish- manikyr. Gel förlängning med gel polish med glitter och design.

Gel polish är ett luktfritt, snällare och mjukare material än andra på marknaden. Man får fina starka naglar som håller upp till mellan 3-5 veckor. Behandlingarna passar alla naglar med undantag från vissa nagelåkommor. Därför är det alltid viktigt att göra en konsultation om man har frågor eller funderingar.Fransar / Bryn:

Lashlift - Ger dig naturligt böjda och fylliga fransar. Skonsamt böjer man upp dina egna fransar, färgar och gör keratin behandling. Lashlift framhäver dina egna ögon på ett naturligt sätt.

Browlift - Ger dina bryn ett upplyft och intrycket utav fylligare tätare bryn. Här ingår också keratin behandling precis som vid lashlift som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner.

Färgning utav fransar.

Brynplock och färg.

För mer information kring behandlingar och priser besök Felicias boka direkt på bytilly.bokadirekt.se el hennes instagram på bytilly_tmo 
Maria

Fransförlängning - Fransförlängning kan användas för att uppnå både längre och fylligare fransar. En/flera fransar sätts på de naturliga och mängden samt längden väljs ut efter kundens önskan om resultat och befintligt skick på de naturliga fransarna. De olika metoder som erbjuds är singel, mix, volym och megavolym. De olika metoderna utgör olika fyllighet. Vet man inte vilken metod som passar en bäst för önskat resultat går det bra att boka en konsultation.

Henna brows - Henna brows är en långvarig färgning som görs av den naturliga växten henna. Detta beskrivs som en tillfällig tatuering på grund av den långa hållbarheten. Behandlingen passar alla hudtyper samt hudtoner.

För mer information kring behandlingar och priser besök Marias boka direkt på Beautylab by Maria el hennes instagram på BeautyLab.ByM