Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

TMO Kliniken Personal

Sandra Olsen

Ägare/ Verksamhetschef/  Skönhetsterapeut

Sandra har arbetat inom skönhet och friskvårds branschen i över 20 år och är utbildad skönhetsterapeut, läst vidare inom medicinsk hudvård /  dermatologi. Utbildad undersköterska och personlig tränare med fördjupning Hälsopromotion. 

- Att kunna se och aktivt arbeta med helheten är nyckeln till en balanserad livsstil. Det ökar våra förutsättningar till en hållbar livsstil. 

[email protected]

Julia Larsson

Ägare/ Sjuksköterska

Har arbetat inom vården i 8år och de senaste året med inrikting psykiatri. Julia har stort intresse för hälsa, välmående och brinner för att hjälpa andra. Passion för utveckling och nya utmaningar. Julia är TMOs injektionssköterska som finns på plats varje vecka och som har ett starkt intresse för injektionsteknik och ansiktets anatomi. Du kan via vår OnLine bokning boka dig direkt hos Julia el om du har några frågor el funderingar maila.

[email protected]

Adeel Anwar

Ägare/ Läkare

Överläkare i medicin på akutmottagning på Kalnes sjukhus.

Dr. Anwar har flertalet utbildningar inom estetik och är certifierad på högsta nivå inom injektioner med botox och fillers.  

 www.tmklinikken.no

Ine Anwar

Ägare/ Sjuksköterska

Ine är vidareutbildad sjuksköterska i kosmetisk dermatologi vid hudvårds akademin i Oslo.

Certifierad inom injektionsbehandlingar på högsta nivå inom botox och filler injektioner med Teoxane och Juvederm. 

www.tmklinikken.no


Linda Taraldsen

Ägare/ Sjuksköterska

Linda är vidareutbildad sjuksköterska inom kosmetisk dermatologi, specialist inom hypnoterapi och certifierad på högsta nivå inom botoxbehandlingar i Juvederm. Likaså för Teoxane där hon också fått uppdrag som kursledare / utbildare inom fillers.