Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur


vägen till en hållbar hälsa

TMO Hälsa är klinikens tjänst som innefattar samtalscoaching, webbtjänster och individuella upplägg och möten. Vi hjälper dig till en sundare mer balanserad vardag! • Hållbar Hälsa 
 • Glädje 
 • Enkelhet
 • Resultat

 • Något för alla 
 • Kunskap
 • Trygghet
 • Kvalité


VI ERBJUDER!

Vi samlar information om din hälsostatus! Tillsammans går vi igenom en genomförbar målsättning och lägger en plan för att nå dit tillsammans. Där planlägger din kost och du får möjlighet att välja mellan nedanstående upplägg. Vi erbjuder en varierad träningsform som passar alla.

Vårt mål är att  ge dig en knuff till att hitta en hälsosam vardag utan att jämföra dig med någon annan. 

 Att göra en livsstilsförändring för dig själv som högsta prioritet för att sedan få andra i din närhet att också må bra.

Må bra för dig själv och få kunskap och lärdom om hur din kropp fungerar längs vägen.

Du kan boka din tid via vår BokaDirekt- välj konsultation hälsa. Den är helt kostnadsfri.Vi har ett färdigt skräddarsytt upplägg för just dig. Du kan välja att följa vecka för vecka i totalt 9 veckor, eller så kör du i din egen takt och går vidare när du själv är redo. Träningsuppläggen är utformade både som cirkelträning, men också uppdelat efter muskel grupper. I varje tjänst ingår en tydlig träningsplan för VAD, NÄR och HUR du ska träna. Det ingår också kostrådgivning i de flesta programmen. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig, för att underlätta i din vardag och för att skapa en sund livsstil genom rimliga mål, samt ge förutsättningar för hållbara resultat. Vi finns med dig hela vägen! I varje tjänst vi erbjuder ingår en avstämning och uppföljning med oss på TMO Hälsa om så önskas. Det kan ske via telefon, mail eller ett individuellt besök hos oss, du bestämmer själv!Våra Program...

Välj bland LIGHT, MEDIUM ELLER MAX

Programmen pågår i 3 veckor och är uppdelat vecka för vecka med 3 träningspass och kost upplägg.LIGHT

Light är vårat startprogram för dig som vill börja från början med träning och kost. Här ingår ett träningsupplägg, kost upplägg och videos som guidar dig.Detta program passar alla. Både för den som vill gå ner i vikt, hålla vikten eller gå upp i vikt.

SEK 499:-

MEDIUM

Medium är steg 2 i vårt programupplägg där vi ökar konditionen och svårighetsgraden i styrketräningen jämfört med vårt första program”light”. Perfekt om du är ute efter en utmaning! Du behöver: Ett gummiband med eller utan handtag och ett miniband.

SEK 499:-

MAX

Max är steg 3 bland våra program. 
Här har du användning av det du genomgått det tidigare 6 veckorna när/om du kört light och medium. I det här programmet har du nu möjlighet att höja växeln ytterligare.

SEK 499:-SPECIFIKATIONER 

MED ALLA TRÄNINGSPROGRAM KOMMER DU OCKSÅ FÅ...

 • Träningsupplägg för 3 veckor
 • Kost upplägg för varje vecka
 • Instruktionsvideo
 • Medlemskap i vår privata Facebookgrupp
 • Hemmaträning
 • Avstämning/uppföljning med oss på TMO Hälsa Online (Frivilligt)


Betala med Swish

Vi Samarbetar med Swish för att göra det enkelt för dig.

Få Åtkomst Direkt

Vid köp får du åtkomst per automation inom ett par sekunder!

Vi Finns För Dig

Skulle du ha några frågor eller problem besvarar vi dig på [email protected]


Sugen På Alla 3?

Vi Erbjuder nu alla 3 tränings upplägg i ett och samma paket. Vi vill givetvis att du ska få så lyckade resultat som möjligt och guida dig i den riktningen som går hand i hand med dina förväntningar och ambitioner! 

SEK1299:-

SPARA 198:-

Få åtkomst till alla tränings upplägg samt alla kost avsnitt i samma paket. Här hittar du vägen till en kombination mellan en sund kost och en effektiv träningsagenda!Vägen till en hållbar hälsa!         
           
          


INDIVIDUELL COACHNING.

Få skräddar sytt upplägg som är anpassade efter dina behov, kapacitet och önskemål. Med våran individuella coachning följer du med vår legitimerade PT  på en resa du sent kommer att glömma. Uppnå en hälsa som du inte trodde fanns och nå din största potential.
Vid intresse kontaktar du oss på Klinken eller navigera dig vidare på knappen nedan för att skriva igen ett formulär.


"Efter andra veckan kände jag mig piggare i vardagen och mitt humör blev så mycket bättre."

- Marie

"Light programmet var en perfekt start för mig som inte tränat så mycket. Kost uppläggen var super hjälpsamma!"

- Petra